Les Gavots de Provence

De ingrediŽnten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. Ze bestaan uit plantenoliŽn, bloemenwaters, etherische oliŽn, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden ook etherische oliŽn gebruikt en een puur natuurlijk grapefruit-extract.


Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waarin u de Provence direct herkent. Maar, wat veel belangrijker is, de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig is, biedt de doeltreffende verzorging welke de mens van nature nodig heeft. Les Gavots is Ďniet op basis van natuurlijke ingrediŽntení, nee, het is vrijwel 100% natuurlijk! Het gehalte aan actieve ingrediŽnten is zo hoog, dat deze uw huid ook ťcht verzorgen.

Minerale oliŽn, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vindt u niet in Les Gavots de Provence. Hierdoor is een vervelende reactie van uw huid vrijwel niet mogelijk.

GUN UW HUID PURE VERZORGING VAN DE NATUUR ZELF.

GUN HAAR LES GAVOTS DE PROVENCE


De oorsprong

Aromatherapie mag dan de laatste jaren een steeds grotere vlucht nemen, de wortels liggen al in het oude Egypte. Daar werden balsemachtige stoffen, oliŽn en kruiden dagelijks gebruikt. Ook voor schoonheidsverzorging. Op talloze hiŽroglyfen zijn afbeeldingen te zien van verschillende recepten voor het mengen van etherische oliŽn. Deze bewezen ook goede diensten bij het genezen van allerlei aandoeningen.

Ook tegenwoordig worden etherische oliŽn gebruikt voor verschillende doeleinden; voor de gezondheid, voor schoonheid, voor welzijn, in de keuken en in parfums.

Na jaren wetenschappelijk onderzoek naar aromatherapeutische toepassingen stichtte de Franse arts mevrouw†M.P.†Magonet†in 1984†Sociťtť ProvenÁale díAromatherapie, afgekort S.P.A.†Sinds die tijd is S.P.A. gespecialiseerd in het verwerken en ontwikkelen van natuurlijke producten op basis van plantextracten en etherische oliŽn. Alle producten ondergaan strenge testen en kwaliteitscontroles. Vanzelfsprekend zijn de producten niet op dieren getest.

Citaat van mevrouw Magonet:†ĎDoor het ontbreken van onnatuurlijke toevoegingen (kleurstoffen, alcohol, oplosmiddelen, geurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliŽn, enz) kunnen producten met natuurlijke etherische oliŽn hun Ďintelligenteí werking uitoefenen:†dÚÚr alle huidlagen†dringen en hun specifieke werking uitoefenení.

Huidtypen

Maximaal resultaat? Verzorg de huid van buitenaf en van binnenuit.

Bewezen is dat††alleen†huidverzorging niet het meest optimale resultaat geeft om een betere huidconditie te krijgen.†Want waarom is de huid in de conditie zoals hij is?†Als je dat antwoord weet, kun je†iets aan de oorzaak doen. Dit is met klassieke cosmetica niet mogelijk. Maar met S.P.A.-aromatherapie wordt juist dŗŗr naar gekeken. Zo wordt de verbetering van de huid bij de oorzaak aangepakt. Vaak wordt gedacht dat dit is op te lossen door gebruik van voedingssupplementen. Maar deze zijn Ďslechtsí een aanvulling op mogelijke tekorten. Het woord Ďvoedingsupplementí zegt het zelf al; supplement: aanvulling. Ook dit is maar een gedeeltelijke oplossing.†

Etherische oliŽn werken altijd rechtstreeks op de oorzaak.

Even een concreet voorbeeld: Stel, u heeft last van rode adertjes in het gezicht (couperose). Dit ontstaat omdat het bindweefsel (het Ďelastiek) in de bloedvaatwandjes verslapt is. Een voedingssupplement moet eerst opgenomen worden via het maag-darmkanaal naar de bloedbaan. Etherische oliŽn werken rechtstreeks en direct op het bindweefsel van de vaatwanden en versterken het.

Uw specialist is opgeleid om de huid effectief te verzorgen. Van buiten Ťn van binnenuit.

Producten op maat; Huid couture

Bij S.P.A.-aromatherapie zijn de producten kant en klaar in het laboratorium gemengd in samenstellingen die zijn afgestemd op een optimale werking voor diverse huidcondities.† Daarnaast kan de (schoonheids)specialist voor u een product op maat mengen. Uw lotion, crŤmes, badolie en bodyverzorging†speciaal voor u gemengd!†Een uniek product voor uw unieke huid.†

Dit in combinatie met verzorging Ďvan binnenuití geeft een zichtbare verbetering van uw huid.

† † † † † † †† Ook de behandeling in de salon of instituut is volledig afgestemd op wat uw huid op dat moment nodig heeft. Er zijn geen Ďstandaard behandelingení bij S.P.A.-aromatherapie.

Waarom kiest u Sociťtť ProvenÁale díAromatherapie (S.P.A.)?

Omdat u een mooiere huid wil†zonder†inspuiting, (agressieve) apparatuur, chemische ingrediŽnten en†minerale oliŽn.†Daarom kiest u voor†100% natuurlijke producten met een hoog gehalte actieve werkstoffen die Ťcht iets doen.† Alle producten van S.P.A.-aromatherapie geven een intensieve verzorging van de huid door de werkzame concentraties van etherische oliŽn. Hierdoor worden alle huidfuncties ondersteund en verbeterd. Uw huid krijgt zo meer weerstand tegen alles wat haar beÔnvloed en ziet er zichtbaar beter uit.

Hoe kan dat?

Etherische oliŽn zijn vrijwel de enige werkstoffen die door alle huidlagen dringen. Daardoor komen ze in alle huidlagen waar Ďhuidproblemení ontstaan. †Niet alleen de concentratie in een product, maar ook†de opname door de totale huid garandeert een structurele verbetering†van de huidconditie en structuur. Door de optimale, perfect uitgebalanceerde samenstelling werken de producten echt, ook bij mensen Ďdie alles al geprobeerd hebbení. Er zijn behandelingen en producten voor de verzorging van het gezicht en het lichaam.†

De meeste cosmetische producten doen vaak alleen aan symptoombestrijding bij een huidprobleem. S.P.A.-aromatherapie werkt ook van binnenuit, aan de oorzaak van de situatie.†Daarin schuilt het geheim van het succes van S.P.A.-aromatherapie. De combinatie van in- en uitwendig gebruik stimuleert de van nature aanwezige zelfgenezende krachten van het lichaam.†

Sociťtť ProvenÁale díAromatherapie onderscheidt zich van alle cosmetica door het hoge gehalte natuurlijke werkstoffen. Het onderscheidt zich van andere aromatherapie door de zuiverheid van de ingrediŽnten en concentraties etherische oliŽn.† Meestal bevatten aromatherapieproducten maximaal 3% etherische olie. Dit is omdat er met enkelvoudige etherische oliŽn wordt gewerkt. Maar elke olie heeft niet alleen positieve, maar ook negatieve eigenschappen. Daarom blijft de concentratie etherische olie in een product laag. De negatieve eigenschappen hebben dan niet of nauwelijks invloed. Helaas kunnen de positieve eigenschappen van een olie op deze manier niet volledig benut worden.†

Een S.P.A.-specialist werkt in haar praktijk met combinaties van verschillende 100% etherische oliŽn. Deze bevatten dus ook 100% werkzame stoffen! Doordat de samenstellingen van het product in het laboratorium op de juiste wijze zijn gemengd, zijn de negatieve eigenschappen van de individuele olie als het ware Ďweg gemengdí. Hierdoor ontstaat†een krachtig product met uitsluitend positieve eigenschappen.

De oliŽn die S.P.A.-aromatherapie toepast in de producten zijn zoveel mogelijk van†<>biologische oorsprong. Van de planten is alleen dat deel gebruikt dat de gezochte eigenschappen heeft, zoals bijvoorbeeld alleen de bloem, het blad of de wortel.†


Ontgiften

Wat is ontgiften (ook wel ontslakken of detoxen genaamd)? Ontgiften is het lichaam ontdoen van vreemde stoffen, toxines, die een belasting vormen voor het lichaam.†

Wat zijn toxines?
Een toxine is een stof die het lichaam prikkelt of schade toebrengt.†


Elke dag worden we blootgesteld aan een heleboel toxines. Van buitenaf door het inademen van lucht die is vervuilt door uitlaatgassen en huishoudchemicaliŽn. Van binnenuit door de bijproducten die gevormd zijn door onze eigen stofwisseling. In combinatie met de gevolgen van de gemiddelde westerse levensstijl (teveel stress en een voedingspatroon vol ongezonde vetten en suikers en met weinig essentiŽle voedingsstoffen, toevoegingen aan voeding (zg E-nummers), genots- en verslavingsmiddelen) is dit voor het lichaam ongunstig. Als er meer gifstoffen binnenkomen en ontstaan dan het lichaam kan uitscheiden, raakt de gezondheid ondermijnd.

Dat openbaart zich onder andere in huidproblemen (droge, vlekkerige huid), hoofdpijn, (schimmel)infecties, vermoeidheid en lusteloosheid, vooral in het voorjaar (de bekende voorjaarsmoeheid). gewrichtspijn, allergieŽn, winderigheid, een opgeblazen gevoel en constipatie. De weerstand neemt af en de kans op ziekten neemt toe.† Veel huidklachten hebben een oorsprong in een overbelast stofwisselingssysteem.

Aanhoudende stress ondermijnt de lichamelijke en geestelijke gezondheid omdat de stress-hormonen adrenaline en cortisol de werking van het immuunsysteem en de bloedsomloop verstoren. Daardoor verwijdert het lichaam gifstoffen minder effectief en neemt de toxische belasting toe.† Als conclusie kunnen we wel stellen dat vrijwel iedereen regelmatig ontgift en gereinigd moet worden.
Een S.P.A.-detoxprogramma is de ideale manier om met een gezonder leven te beginnen.

Ontgiften is specifiek geschikt bij: cellulite- en afslankbehandelingen, acne, eczeem, comedonen, milia, verhoogd cholesterol .

Ontgiften is niet geschikt tijdens zwangerschap of de wens om zwanger te worden, tijdens periode van borstvoeding, tijdens periode van bestraling en chemokuren, voor kinderen jonger dan 18 jaar, tijdens ziekte. Bent u ouder dan 65 jaar, dan zeer rustig ontslakken.†

Wat is het verschil tussen S.P.A. Detox en bijvoorbeeld een sapvastenkuur? Er zijn strengere en minder strenge detoxprogrammaís. De meest intensieve is dat men nauwelijks tot niets aan vast voedsel inneemt. Dit betekent dat het lichaam niet Ďleertí om zelf beter gifstoffen uit te scheiden. Bovendien houdt het lichaam na het ontgiften direct alle voedingsstoffen vast. Hierdoor neemt het lichaamsgewicht sneller toe dan normaal.

Tijdens een S.P.A.-ontgiftingskuur kunt u Ďnormaalí blijven eten.†U vermijdt wel alcohol, zwarte thee, koffie, chocolade, suiker. Liever ook geen (of veel minder) tarweproducten, koemelk, zout, vlees, kant-en-klaarmaaltijden, vet en/of gefrituurd voedsel en light producten.†

Een volledige S.P.A.-aromatherapie Detox kuur bestaat uit 9 flesjes, genummerd 1 t/m 9. Gemiddeld doet u met een flesje 6 dagen. De volledige kuur duurt 2 maanden. Het is belangrijk dat de nummering in de juiste volgorde wordt aangehouden.

Een ander, heel belangrijk verschil is dat S.P.A. een Ďopvoedingsíkuur is. Wat wordt hiermee bedoeld?
Siroop 1 is meer geconcentreerd dan siroop 9. De samenstelling van de eerste siropen die gebruikt worden is zo, dat ze de organen activeren. Want door de overbelasting door de gifstoffen zijn organen en systemen lui geworden. Dus het systeem moet eerst actiever gemaakt worden, voordat ze in staat is om afvalstoffen los te laten en uit te scheiden. (1e fase) Dan volgen een aantal siropen die een meer reinigende werking hebben. (2e fase) Hierna zijn de organen goed in staat om zelf alle ballast op te ruimen. De laatste siropen zijn daarom lager van concentratie. De organen zijn geactiveerd en schoner. De laatste siropen geven de ondersteuning om de laatste Ďrestjesí te verwijderen. (3e fase)

Samengevat: De S.P.A. Detox-kuur gaat activeren, reinigen en opvoeden.†

Waar werkt de kuur op? Het bevordert de werking van het diuretisch stelsel (nieren / blaas), het bevordert de vertering en afvoer van vetten, het werkt kalmerend op zenuwstelsel en het activeert de bloedsomloop.

De Detox-kuur werkt dus positief op alle systemen en organen die invloed hebben op de stofwisseling.

U kunt wat meer last krijgen van de volgende verschijnselen: donkere urine die sterker ruikt, menstruatie kan iets heviger zijn, sterkere lichaamsgeur, onfrisse adem, meer windjes, meer ontlasting die onprettig ruikt, darmígeluidení, hoofdpijn. Dit is met name in het begin van de kuur.†

Gebruiksaanwijzing per dag: Neem 1 liter (bron)water. Voeg hier 9 pompjes siroop aan toe. Drink dit verspreid over de dag op. (Tot maximaal 20.00 uur.) Na het volgen van een grote ontslakkingskuur kunt u in het volgende seizoen een onderhoudskuur volgen. Deze duurt ongeveer 2 weken.†

Wat is het resultaat:†

Verbeterd uiterlijk.†De huid wordt zachter en beter gehydrateerd en krijgt een helderder teint. De conditie van de haren en de nagels verbetert. Vochtwallen onder de ogen verminderen en oogwit wordt helderder.†

Betere gezondheid.†Omdat bepaalde voedingsmiddelen niet meer worden genomen + gifstoffen worden afgevoerd, neemt de algehele gezondheid toe.†

Verbeterde stemming.†Gezonder eten stabiliseert de bloedsuikerspiegel. Daardoor schommelt de stemming ook minder en zal men zich meer ontspannen en in balans voelen.†

Verbeterd gewicht.†Ontgiften kŗn leiden tot gewichtsverlies. Niet alleen omdat u bewuster eet. Maar ook omdat de organen op een beter niveau werken waardoor de afvalstoffen letterlijk geen ballast meer vormen. Toch moet een Detox-kuur niet als een afslankkuur worden gevolgd. Gewichtsverlies is meer een extra bonus.

Uw specialist heeft, na het behalen van haar vakdiplomaís, aanvullende intensieve trainingen gevolgd om met S.P.A.-aromatherapie te kunnen werken. Zij kan u het beste adviseren over wat het beste is voor uw huid.ONTDEK ZAO MAKE-UP

ZAO is een 100% natuurlijke make-up lijn uit Frankrijk.

ZAO is Ecocert, Cosmetique Bio en Leap Bunny gecertificeerd.

Veel producten zijn geschikt voor veganisten.


ZAO is een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid.

ZAO heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld, verrijkt met actieve organische ingrediŽnten om de huid op een delicate manier te verfraaien. Laat je verleiden door de oogverblindende kleuren en texturen, en de buitengewone combinatie van comfort en lange houdbaarheid. Geniet van het mooie natuurlijke, duurzame en stijlvolle product: bamboe.

ZAO is navulbaar en duurzaam; met dank aan een simpel en innovatief systeem, zijn bijna alle producten navulbaar. Echt zuinig voor je portemonnee. De navullingen kosten minder. En voor het milieu; gebruik van duurzame verpakkingen. Hierdoor kun je je creativiteit laten gaan met het afwisselen van diverse kleuren uit het rijke assortiment. Probeer, en wissel de verschillende kleuren af en laat je wensen uitkomen. De bamboe producten zitten allemaal in een katoenen zakje, dit maakt ze nog duurzamer. De verpakkingen kunnen eindeloos gebruikt worden, refill na refill. Niks is makkelijker.

ZAO
-met 100% natuurlijke ingrediŽnten (behalve de nagellak)
-met organische en fairtrade geteelde ingrediŽnten
-alle producten zijn talkvrij, zelfs de poeders
-geen enkel ingrediŽnt uit de petrochemische industrie, zelfs geen conserveringsmiddelen. (geen parabenen, fenoxyethanol, minerale olie, paraffine, polysorbaat, EDTA, BHT, BHA.
-niet getest op dieren.

ZAO is een huidverzorgende cosmetica, met als uitgangspunt om een mooie make-up te combineren met verzorging van de huid, zijn ingrediŽnten gekozen die specifieke eigenschappen bevatten.

-remineraliserend bamboestengelpoeder met een hoge concentratie van silica.(70%) Die nodig is voor elasticiteit.

-antibacterieel: gemicroniseerd zilver als natuurlijke conservering voor het product en als desinfectans voor de huid.

-anti vrije radicalen: extract van ginkgo biloba blad, aloe vera,carnauba wax, granaatappelboter en karitťboter.

-al deze ingrediŽnten beschermen tegen vrije radicalen dankzij hun essentiŽle vetzuren.

PRODUCTEN

- concealer
- poeder foundation
- compact poeder
- bronzing poeder
- compact blush
- silk foundation
- compact foundation
- oogschaduw
- oogprimer
- wenkbrauwpoeder
- mascara
- eyeliner
- oog/lippen/wenkbrauwpotloden
- lippenbalsem
- lipgloss
- lippolish
- lipstick